Dugogodišnje iskustvo u liječenju problematične kože, naročito akni i mitesera!

Tretman za osjetljivu i normalnu kožu započinje face mappingom, dvostrukim čišćenjem, eksfolijacijom, hidratacijom, limfnom drenažom, oksigenacijom i masažom. Uporaba preparata na bazi zobi, Vašu kožu ostavlja glatkom i svježom. To je umirujući tretman i namijenjen je za sva stanja kože.

Cijena: 350,00 kn

Čišćenja leđa ciljano tretira akne i mitesere, te sprečava njihova nova izbijanja. Tretman započinje omekšavanjem kože lica vapozonom te slijedi mehaničko uklanjanje akni i mitesera. Visokom frekvencijom dezinficiramo i ubrzavamo epitelizaciju. Ovisno o stanju kože potrebno je učiniti nekoliko uzastopnih tretmana, a zatim redovito dolaziti na tretmane održavanja.

Cijena: 350,00 kn

Masaža lica, vrata i dekoltea idealna je za umornu, zrelu i dehidriranu kožu jer se umasiravaju koncentrirani vitamini A, B5, C, E i F koji obnavljaju kožu, a liposomi unose vitamin C koji potiče sintezu kolagena. Nakon masaže, Vaša koža bit će hidratizirana, glađa i zdravija.

Cijena: 400,00 kn

Medicinski tretman za masnu i aknastu kožu ciljano tretira akne i mitesere, te sprečava njihova nova izbijanja. Tretman započinje omekšavanjem kože lica vapozonom te slijedi mehaničko uklanjanje akni i mitesera. Visokom frekvencijom dezinficiramo i ubrzavamo epitelizaciju. Ovisno o stanju kože potrebno je učiniti nekoliko uzastopnih tretmana, a zatim redovito dolaziti na tretmane održavanja.

Cijena: 450,00 kn

Dermalogica kompletan tretman lica započinje face mapping analizom lica te dvostrukim čišćenjem. Eksfolijacijom na bazi rižinih enzima, salicilne kiseline, papaina, zelenog čaja, grejpa i slatkog korijena zagaladit ćemo kožu, ubrzati obnovu stanica i izbalansirati neujednačenu pigmentaciju. Scaling Fluid na bazi natrijevih soli uz pomoć vapozona dubinski čisti i poboljšava omekšavanje kože otapanjem keratiniziranih proteina i sebuma u začepljenim porama. Nakon toga proces mehaničkog istiskivanja je olakšan bez iritacije i isušujućeg učinka. Slijedi dezinfekcija kože, masaža lica vrata te dekoltea i hidratizacija specijalnim maskama.

Cijena: 550,00 kn