NJEGA LICA 45 MINUTA: 56 eur (421,93 kn)

Soin Hydréclat

Hidratantna njega za profinjeniji ten primjerena je svim Trenutnim stanjima kože©. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je svijetla a tekstura kože učvršćena.


NJEGE LICA 60 MINUTA:  70 eur (527,42 kn)

Soin Peeling aux Acides de Fruits

Njega za piling i obnavljanje Trenutnih stanja© naborane, uvele i zadebljane kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je zaglađena i profinjenija.

Soin Masque Exfoliant P50 Visage

Njega za piling i obnavljanje Trenutnih stanja© keratinizirane kože i mikro-neravnina. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je ujednačena, glatka i blistava.

Soin Biosensible

Njega koja omogućuje stabiliziranje osobito osjetljivih i reaktivnih Trenutnih stanja kože©. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je svjetlija i smirena.

Soin Sébo-Rééquilibrant

Njega koja omogućuje reguliranje izlučivanja sebuma i detoksikaciju Trenutnih stanja© masne ili kože s aknama. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je očišćena, ujednačena, a pore sužene.

Soin Cryo 3R

Kombinirana njega koja koristi krio štapiće s dekongestijskim i regenerativnim djelovanjem za Trenutna stanja© zrele i devitalizirane kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je popunjena a višak vode izlučen, te je idealna za vrećice ispod očiju.

Soin Tâches Pigmentaires

Njega kože koja ujednačava ten za sprečavanje i smanjenje pojave pigmentnih mrlja za sva Trenutna stanja kože©. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je ujednačena i posvijetljena.


NJEGE LICA 75 MINUTA: 78 eur (587,69 kn)

Soin Restructurant et Lissant

Njega za popravak epiderme i neposrednu popunjenost za sva Trenutna stanja kože©. Drenažno djelovanje čini kožu Vašeg lica, vrata i dekoltea glatkom i zategnutom.

Soin Lift C.V.S.

Njega za piling i lifting u kombinaciji s tehnikama učvršćujućeg modeliranja za Trenutna stanja© zrele kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je zaglađena, profinjenija i tonizirana.

Soin MC 110

Njega za smanjenje bora i borica namijenjena Trenutnim stanjima© uvele kože. Koža Vašeg lica, vrata i dekoltea je tonizirana i redefinirana.

Preporučujemo tri tretmana u razmaku od jednog tjedna, nakon čega ga ponoviti jedanput svaka tri mjeseca.

Soin Oxygénant VIP O2

Regenerativna i revitalizirajuća njega za epidermu, primjerena svim Trenutnim stanjima kože©. Prirodna ravnoteža kože Vašeg lica, vrata i dekoltea je obnovljena, zaglađena i blistava.


8

Cijena u kunama dobivena je konverzijom po fiksnom tečaju 1 EUR = 7,53450 KN.