Početna / Proizvodi / Biologique Recherche Cryo Sticks
Biologique Recherche - Cryo Sticks
Biologique Recherche

Cryo Sticks

Opis Upute Gdje kupiti

Izrađeni od nehrđajućeg čelika sa svojstvima hlađenja, Cryo-sticks koriste se u slučaju crvenila. Čuvaju se u hladnjaku ili u posudi s kockicama leda. Cryo-sticks zadržavaju maksimalnu toplinsku energiju te osiguravaju otpuštanje hladnoće u dodiru s kožom. Osim toga, njihov ergonomski oblik prilagođava se konturama lica te im omogućuje da učinkovito djeluju na sva područja.

Nakon nanošenja preporučenog losiona P50 ili maske i u slučaju prekomjerne reakcije kože, masirajte je 5 minuta pomoću Cryo Sticks uzlaznim, a zatim silaznim pokretima na obje strane lica. Kožu zaglađujte uvijek uzlaznim pokretima, a prijeđite na strane lica kad se vraćate prema dolje. Važno je da silazni pokreti kožu ne povlače nadolje. Nakon toga možete se zaustaviti na upaljenim područjima i tretirati ih laganim pritiskom. Za optimalne rezultate Cryo Sticks je potrebno čuvati u hladnjaku ili u posudi s kockama leda prije primjene. Nakon upotrebe, Cryo Sticks očistite dezinfekcijskim sredstvom ili blazinicom natopljenom alkoholom te ih vratite u kutiju i pohranite u hladnjaku.

Gdje kupiti

Cryo Sticks može se kupiti u kozmetičkom salonu Arnika, na adresi Jaruščica 9A, Zagreb, II. kat.

Prije kupnje proizvoda savjetujemo Vam da se naručite na besplatan pregled i dijagnozu trenutnog stanja Vaše kože kako bi Vam dali preporuku Biologique Recherche proizvoda.

Besplatan pregled i dijagnozu trenutnog stanja Vaše kože te preporuku Biologique Recherche proizvoda možete dobiti u našem salonu na adresi Jaruščica 9A, II. kat, Zagreb.


Arnika kozmetički salon

+385 (0)98 537 369

arnika.termini@gmail.com

Radno vrijeme: Pon-Pet 07:00-22:00, Sub 07:00-15:00

Jaruščica 9A, II kat, Zagreb (Lanište)

www.arnika-kozmetika.hr

Arnika - prihvat kartica

Možda vas zanima

PRO Skincare Cooler

PRO Skincare Cooler

Biologique Recherche

Naručite se

Nazovite nas ili nam pošaljite upit. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!