Set za problematičnu kožu

Clearing Skin Wash

Prirodno pjeneći čistač savršen je početak 24 satne kontrole izbijanja, komedona i suvišnog površinskog sebuma. Salicilna kiselina kao beta kiselina potiče eksfolijaciju i prevenira moguća izbijanja. Ne sadrži umjetne mirise i boje.

Rapid Reveal Peel

Kućni piling profesionalnog učinka zaglađuje i pomlađuje kožu u samo nekoliko minuta tjedno. Jedinstvenom kompleksom fitoaktivnih AHA ekstrakta, mliječne kiseline i fermentiranih biljnih enzima vraća tenu blistavost i svježinu – bez neželjenih posljedica.

Daily Superfoliant

Visokoaktivni sastojci ovog obnavljajućeg proizvoda čine vašu kožu besprijekorno glatkom te je, istodobno, štite od starenja – neutralizirajući biokemijske i ekološke okidače koji potiču taj proces. Specijalna formula u prahu aktivira se u dodiru s vodom otpuštajući snažne enzime, zaglađujuće…

Dermalogica Active Moist 2.0

Lagana, hidratantna krema

Sebum Clearing Masque - Maska za kontrolu sebuma

Maska na bazi bentonit i kaolin gline hladi, dubinski čisti, upija suvišni sebum i sprječava buduća izbijanja. Ne sadrži umjetne mirise i boje.

Mineralni puder u kamenu - PurePressed Base Mineral Foundation Refill

PurePressed mineralni puder naš je najpopularniji proizvod. Idealno pokriva nesavršenosti za polumatirani izgled, lagani osjećaj i ujednačen i blistav ten. Mat podloga ovog pudera savršeno se stapa s tenom te daje besprijekorni, zdraviji i mlađi izgled kože. Može se koristiti…

Ukupno: 328,41 kn (43,59) €

Naručite se

Nazovite nas ili nam pošaljite upit. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!